RSS: cada dia un cop d’ull ràpid i efectiu a la Xarxa

A mesura que anem adquirint hàbits de navegants anem trobant webs que ens agraden i que visitem regularment.

Si aquest és el teu cas i encara no has sentit a parlar de la sindicació, ara és el moment per conèixer aquest sistema: és molt útil ja que et permetrà que en pocs minuts et posis al dia d’allò que realment t’interessa.

Enllacem aquí un vídeo molt curt i molt ben explicat que han fet els de Comnom Craft. Mira-te’l! en tres minuts descobriràs la sindicació a través d’una tècnica senzilla i genial.

4 comentaris

  1. Molt interessant, però això de la sindicació no afavoreix massa a que es comentin els posts al blog no? o també es pot fer desde el reader?

  2. Els post no es poden comentar des de Reader, almenys de moment (estaria bé).

    En el meu cas Reader m’ajuda a triar aquells blocs que més t’interessen, a posar-los en “quarentena” i a mesura que vaig madurant la meva activitat Blocaire, m’acosto als blocs on em sento convidada a col·laborar per afegir-hi comentaris.

  3. Només intentem participar en la Xarxa, hem marcat la nostra parcel·la on vigilem què es fa de nou.
    Altres vigileu altres àmbits i gràcies a això tots acabem aprenent de coses que d’altra manera se’ns escaparien. És un treball d’equip. Ara t’agraïm el teu “sobreafalagament” Miquel, i sobretot els teus comentaris, ens fan sentir acompanyats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.