RSS: cada dia un cop d’ull ràpid i efectiu a la Xarxa

A mesura que anem adquirint hàbits de navegants anem trobant webs que ens agraden i que visitem regularment.

Si aquest és el teu cas i encara no has sentit a parlar de la sindicació, ara és el moment per conèixer aquest sistema: és molt útil ja que et permetrà que en pocs minuts et posis al dia d’allò que realment t’interessa.

Enllacem aquí un vídeo molt curt i molt ben explicat que han fet els de Comnom Craft. Mira-te’l! en tres minuts descobriràs la sindicació a través d’una tècnica senzilla i genial.

4 comentaris

  1. Molt interessant, però això de la sindicació no afavoreix massa a que es comentin els posts al blog no? o també es pot fer desde el reader?

  2. Els post no es poden comentar des de Reader, almenys de moment (estaria bé).

    En el meu cas Reader m’ajuda a triar aquells blocs que més t’interessen, a posar-los en “quarentena” i a mesura que vaig madurant la meva activitat Blocaire, m’acosto als blocs on em sento convidada a col·laborar per afegir-hi comentaris.

  3. Només intentem participar en la Xarxa, hem marcat la nostra parcel·la on vigilem què es fa de nou.
    Altres vigileu altres àmbits i gràcies a això tots acabem aprenent de coses que d’altra manera se’ns escaparien. És un treball d’equip. Ara t’agraïm el teu “sobreafalagament” Miquel, i sobretot els teus comentaris, ens fan sentir acompanyats.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.