Un convertidor d’unitats gairebé universal


A http://www.convertworld.com/ca/ ens ofereixen un servei en línia on podrem convertir gairebé qualsevol unitat imaginable en un instant. Cabals, longituds, monedes, densitat, radioactivitat, número de sabates… realment la llista de magnituds de Convertworld és sorprenent.

El servei s’ofereix en molts idiomes, gràcies a que tothom està convidat a participar en les traduccions. És un altre exemple de que Internet permet desenvolupar amb èxit grans projectes a partir de col·laboracions petites i nombroses.

Convertworld també és un servei gratuït. La sustentació del projecte es basa en les donacions voluntàries dels usuaris, un sistema força habitual de cobrir les despeses d’alguns projectes informàtics. El software que es suporta amb aquest sistema de donacions es coneix com a donationware.


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

2 comentaris

  1. Per això diem que és “gairebé” universal.

    No dubtis que si trobem o inventem algun convertidor que faci tot això que dius… no el compartirem! ;)

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.