Site icon El blog de Fesomia

3 minuts d’estiu: amplia el teu horitzó musical


Si us agrada la música, avui us proposem un servei a Internet que si no el coneixeu segur que visitareu de tant en tant. Es tracta de Last.fm. Ara que per a alguns arriben dies de més tranquil·litat laboral pot ser un bon entreteniment.

Last.fm és una barreja de ràdio per Internet i xarxa social. La característica principal és que la emissora va aprenent dels nostres gustos musicals i dels de la resta d’usuaris, de manera que és capaç de recomanar-nos música similar a la que ens agrada. D’aquesta manera és possible descobrir artistes o estils que no coneixíem i ampliar així el nostre horitzó musical. Però, com ho fa?

Exacte, al ser un servei dels anomenats “2.0” tot roda gràcies a l’activitat dels usuaris. Bàsicament el procés és el següent:

El servei ens ofereix moltes altres característiques. És més senzill que entreu i ho proveu que no pas explicar-ho aquí!

D’altra banda, tot el projecte es basa en sistemes de codi obert. Sabeu que en parlem sovint, del codi obert i del programari lliure.

De moment us convido a provar el servei i a visitar el meu perfil a Last.fm Allà podeu fer-me alguna recomanació sobre els vostre gustos musicals, segur que descobriré alguna cosa nova i interessant!


Si vols fer alguna pregunta sobre aquest tema, si no ho acabes de tenir clar o si creus que tens alguna cosa a dir, pots deixar el teu comentari aquí mateix o escriure’ns a antonio arrova enraona punt cat

Exit mobile version