Llegir i publicar llibres a Internet

Els llibres a Internet també tenen una presència important, cada cop més. Per les particularitats del mitjà els usuaris disposem de nombrosos serveis que ens permeten exercir de lectors i també escriptors.

En aquest sentit hi ha Bubok, un lloc web on si t’agrada llegir cal que hi entris, i si algun cop has volgut publicar algun llibre trobaràs l’oportunitat d’editar la teva obra.

El lloc de Bubok
El lloc de Bubok

Bubok és una mena de llibreria on els autors incorporen la seva obra, i a mesura que se’n fan comandes es van editant exemplars. L’autor d’un llibre pot decidir el preu de l’obra, si l’edita en format tradicional, sobre paper i si en permet una descarregar en PDF.

Bubok és un lloc molt recomanable també per als lectors, on sovint poden trobar edicions molt interessants de novel·la, poesia… i també assajos i estudis. Et recomanem que facis un cop d’ull a Bubok i si algun dia et decideixes a publicar-hi alguna cosa feu-nos-ho saber, et llegirem.

Ara, per anar fent boca, et recomanem un dels llibres de Bubok. Es tracta de “El secret de l’or que creix” de Jaume Llambrich, un apassionat de la literatura que potser algun cop t’has creuat pels carrers de Tarragona, o per La Cala…

2 comentaris

  1. Fantàstic… Estava buscant quelcom així… Amb la teva informació i l’enllaç, potser podré fer realitat un vell somni: veure publicat el meu llibre… i el poemari de la dona. Mil gràcies des de Cerdanya… i sort!

  2. Agustí, quan hagiu publicat els dos llibres feu-nos-ho saber que el comprarem i el llegirem. I si tenim l’ocasió us demanarem que ens feu una dedicatòria en línia.

    Gràcies també a tu, et desigem una feliç activitat literària.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.