Google Maps al mòbil

Google Maps al mòbil
Google Maps al mòbil

Arribes al teu destí. Baixes de l’avió. A l’aeroport t’espera un autobús que et porta al centre. Arribes al centre.  I ara què?

Saps que l’hotel és a uns 300 metres. Vas veure al mapa que havies de girar pel primer carrer principal, però veus que tots els carrers semblen igual de principals. No saps cap on has d’anar, hauràs de preguntar-ho a algú. Preguntes i, com sol passar, et diuen que no ho saben perquè tampoc són d’aquí… si portessis un plànol!

De fet potser portes un plànol. Sí, al teu mòbil!

Google Maps ofereix una versió per a mòbil molt útil, amb la qual pots consultar un plànol que no s’acaba mai. Amb aquesta aplicació sabràs on et trobes i fins hi tot podràs informar-te de quina ruta has de seguir per anar d’un punt a un altre, tant si vas a peu com si vas en cotxe.

La versió mòbil de Google Maps es pot instal·lar en la majoria de telèfons, fins hi to en els més senzills. En aquest enllaç trobaràs les instruccions per descarregar l’aplicació directament al mòbil.

Aquest cap de setmana nosaltres hem provat a fons la versió mòbil de Google Maps i funciona prou bé, et permet moure’t per una ciutat que desconeixes amb la tranquil·litat de portar un immens plànol a la butxaca. Ara bé, és recomanable tenir contractat un servei de dades, perquè si no la propera factura se’n ressentirà. I un últim detall: si viatges fora de l’Estat Espanyol, encara que només posis un peu a Andorra, caldrà que t’informis dels canvis de tarifes, perquè de vegades hi ha sorpreses.

1 comentari

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.