Breu introducció a AMP (Accelerated Mobile Pages), la proposta de Google per a fer més ràpida i rendible la Web mòbil.

Crec que en això hi estarem d’acord: és un turment llegir alguns articles i notícies amb el mòbil. Temps de càrrega interminables, botons impossibles de clicar, textos diminuts, anuncis invasius… Aquest fet tan habitual només genera usuaris frustrats, editors que perden visites i anunciants maleïts. Per contra, els usuaris més espavilats han trobat maneres d’accedir… Continueu llegint Breu introducció a AMP (Accelerated Mobile Pages), la proposta de Google per a fer més ràpida i rendible la Web mòbil.

Internet des de qualsevol mòbil.

Els nous dispositius mòbils de gamma alta (iPhone, BlackBerry i altres) ens permeten gaudir d’Internet en qualsevol lloc. Però no són la única manera de connectar-nos amb mobilitat. Avui en dia, la majoria de telèfons de gama baixa-mitja ja venen preparats i configurats per poder-se connectar a Internet. Com que la potència d’aquests aparells ha… Continueu llegint Internet des de qualsevol mòbil.

El blog d’Enraona es fa mòbil

A partir d’avui podeu accedir a aquest blog amb una versió adaptada als dispositius mòbils. Si us connecteu a l’adreça habitual amb el navegador del vostre telèfon (Opera Mini, Safari/IPhone o qualsevol altre) automàticament el servidor us oferirà una versió més adequada per ser navegada amb el vostre terminal. L’adaptació l’hem feta amb l’extensió MobilePress,… Continueu llegint El blog d’Enraona es fa mòbil