Navega per la Web com un cercador

Ja ens podem imaginar que els cercadors (com Google) no tomben per Internet com ho faria un humà. Així doncs, com ho fan? Només llegeixen el text de les pàgines. Per descomptat, els elements gràfics no els interpreten.  Per comptes, llegeixen les descripcions de text que els programadors poden afegir al codi font. Segueix els… Continueu llegint Navega per la Web com un cercador

No puc veure el meu web. És cosa meva o del servidor?

A Internet trobem eines que ens permeten connectar-nos a una pàgina web des d’una xarxa externa a la nostra, però sense aixecar-nos del nostre ordinador. Els podem fer servir quan experimentem problemes per accedir al nostre web (o al d’un altre) i ens assalta el dubte de saber si només ens passa a nosaltres o… Continueu llegint No puc veure el meu web. És cosa meva o del servidor?

Quins webs enllacen amb el teu?

Tens un lloc web? Sí és així deus saber com és d’important que altres webs enllacin amb el teu. Això demostra que altres persones els interessa allò que hi dius, i els motors de cerca ho tenen en compte quan donen un resultat d’una cerca. Si vols saber quines pàgines web han posat un enllaç… Continueu llegint Quins webs enllacen amb el teu?

Protegeix els correus dels teus contactes, posa impediments al correu brossa.

Segurament has rebut alguna vegada un correu reenviat mil cops i que acumula un munt d’adreces de correu electrònic. Aquest correus són un autèntic mal de cap, ja que fomenten el correu brossa, per això és recomanable ser molt prudent amb els correus electrònics dels propis contactes i evitar-ne la difusió. Hi ha una forma… Continueu llegint Protegeix els correus dels teus contactes, posa impediments al correu brossa.

Sortides d’emergència per a webs-laberint

T’has trobat alguna vegada atrapat dins d’un lloc web? T’has trobat que has arribat a una pàgina, però no has sabut què t’hi ha portat? T’has trobat incapaç de tornar a visitar una pàgina que tenia contingut important, però no recordes on era ni com s’hi arribava? Això acostuma a passar en llocs web amb… Continueu llegint Sortides d’emergència per a webs-laberint