Subscriu-te al blog per correu electrònic

Ja sabeu que a partir d’ara el 3 minuts per setmana el publicarem a El blog d’Enraona. Les raons que ens han portat prendre aquesta decisió les trobareu en aquesta entrada. També hem canviat la manera de notificar les novetats. Fins ara, molts de vosaltres rebíeu un correu electrònic personal cada vegada que es publicava… Continueu llegint Subscriu-te al blog per correu electrònic

IMAP: toca fer un pas endavant amb el correu electrònic.

Si mai heu configurat un compte de correu en un programa tipus Outlook, us sonarà un pas de l’assistent que demana quin tipus de servidor d’entrada tenim: POP o IMAP. Què volen dir aquests termes? POP i IMAP són dues maneres diferents de rebre els missatges al nostre programa de correu (Outlook, Thunderbird…) des del… Continueu llegint IMAP: toca fer un pas endavant amb el correu electrònic.

Les novetats d’Internet a la teva bústia.

Recordes? Fa un temps que en aquest blog vam parlar sobre la sindicació i els canals RSS. Creiem que és la millor manera d’estar a l’aguait de les novetats d’un lloc web sense haver-lo de visitar cada dia, però diuen que només un 3% dels internautes coneix aquest mecanisme. Si la sindicació per RSS encara… Continueu llegint Les novetats d’Internet a la teva bústia.

Protegeix els correus dels teus contactes, posa impediments al correu brossa.

Segurament has rebut alguna vegada un correu reenviat mil cops i que acumula un munt d’adreces de correu electrònic. Aquest correus són un autèntic mal de cap, ja que fomenten el correu brossa, per això és recomanable ser molt prudent amb els correus electrònics dels propis contactes i evitar-ne la difusió. Hi ha una forma… Continueu llegint Protegeix els correus dels teus contactes, posa impediments al correu brossa.