Fesomia torna a Twitter

Ocellet descongelat

Alguns recordareu que, ara ja fa 6 anys, a Fesomia vam decidir congelar el nostre compte corporatiu de Twitter (@enraona, en aquell temps). Era una època en què la gent de l’empresa teníem més vida social en l’entorn personal que en el professional, de manera que hi havia molt poca diferència entre el que publicàvem al compte corporatiu i als comptes personals. Vam voler simplificar les coses i ens vam decantar pels perfils personals.

En tot aquest temps, però, han anat canviant algunes coses. Les dinàmiques a les xarxes socials han evolucionat, personalment publiquem més i barregem la nostra activitat quotidiana i la laboral fins a un punt en què de vegades és difícil de destriar. També ha passat que l’empresa ha anat ampliant les seves connexions pel seu compte i el dia a dia de la nostra gent, tot i que apassionant, no sempre és rellevant per a tothom.

El cas és que ara ho veiem d’una altra manera. No és que pensem diferent respecte al que vam manifestar en aquell moment, però les condicions han canviat. Així que ens ha vingut de gust tornar a engegar el nostre perfil a Twitter, ara sota la nostra marca @fesomia

@fesomia continuem sent nosaltres, la gent.

Ja ho sabeu, Fesomia som els que som i avui a Twitter de moment som @bfarriol i @antoniopolonio (que sapiguem). La fórmula que apliquem ara és que @fesomia sigui el canal de difusió de les nostres publicacions de to més professional per a la nostra xarxa de relacions corporatives.

¿Serà @fesomia el Twitter seriot i avorrit de @bfarriol i @antoniopolonio? Home, esperem que sigui alguna cosa més, però enfocat en els temes que a hom puguin interessar més enllà del que mengem o critiquem (és broma, això no ho fem mai).

En resum:

Ras i curt, que ens han vingut ganes de tornar a engegar el nostre Twitter corporatiu: @fesomia :)

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.