Hola, sóc jo i treballo perquè t’arribi la comanda

Portem més de dos anys gestionant al complert la botiga en línia de la Cooperativa Falset Marçà: fitxes de productes, manteniment tècnic, gestió de comandes, logística i atenció al client. Aquesta feina integral ens permet reconèixer i valorar cada un dels petits detalls que intervenen en el comerç online, i realment sovint descobrim elements de… Continueu llegint Hola, sóc jo i treballo perquè t’arribi la comanda

4 detalls (in)significants del comerç electrònic

A Enraona sempre que podem fem les compres en línia, és més ràpid i ens agrada promoure un mitjà de venda que creiem molt interessant. Darrerament fem les compres molt a consciència, analitzant cada una de les passes que s’estableixen en les relacions comercials i ens trobem en coses que ens agraden i coses que no… Continueu llegint 4 detalls (in)significants del comerç electrònic

Certificats de seguretat de servidors, confiança per als usuaris.

El divendres passat ja vam comentar que els servidors segurs protegeixen les dades que enviem per la Xarxa. Doncs bé, quan es publica un lloc web -una botiga electrònica, per exemple- en un servidor segur és necessari que un organisme autoritzat emeti un certificat, amb el qual es confirma que el propietari del servidor és qui… Continueu llegint Certificats de seguretat de servidors, confiança per als usuaris.

HTTPS: comunicacions segures per Internet.

Sempre que ens connectem a una pàgina web, un flux de dades viatja fins al nostre ordinador (textos, imatges…). De la mateixa manera, sempre que enviem informació -a través d’un correu electrònic o d’un formulari- les nostres dades també fan aquest viatge des del nostre ordinador fins al servidor de destí. Aquest intercanvi d’informació es… Continueu llegint HTTPS: comunicacions segures per Internet.

Altres maneres de pagar i cobrar per Internet.

A mesura que Internet es va fent gran, les empreses tenen a l’abast a molts més compradors arreu del món. No és estrany que vagin apareixent noves modalitats de pagament que faciliten a venedors i compradors els moviments de diners. PayPal és un dels serveis més populars (150 milions d’usuaris diuen ells). Permet la transferència… Continueu llegint Altres maneres de pagar i cobrar per Internet.