Arbres de continguts que viuen de les teves idees.


Pluges d’idees, mapes conceptuals i esquemes… formes d’organitzar idees i de començar a ordenar un nou projecte, fer el guió d’una xerrada o preparar el resum d’una classe, d’això parlarem avui.

Per fer aquests esquemes també existeixen a la Xarxa aplicacions en línia i gratuïtes. És el cas de bubbl.us, una eina extremadament simple d’utilitzar.

bubbl.us t’ofereix un espai de treball on vas construint el teu esquema. Ràpidament pots:

  • crear globus i omplir-los de contingut de text.
  • Enllaçar els globus entre ells.
  • Canviar-ne el color.
  • Moure’ls.
  • Desenllaçar-los.
  • Eliminar-los

Un cop hagis acabat el teu arbre d’idees es pot imprimir i fins hi tot es pot descarregar al teu ordinador, en format d’arxiu d’imatge. A més, com és habitual, si vols, podràs compartir el teu arbre amb altres persones.

És una eina extremadament simple, molt intuïtiva i encara que a la banda inferior dreta de la pantalla de bubbl.us sempre hi ha un menú d’ajut, fent quatre proves, en menys de quinze minuts sabràs utilitzar bubbl.us la mar de bé.

Si t’agrada fer arbres de continguts et recomanem que propis bubbl.us. Per començar a fer pràctica no cal que t’hi registris, entra a l’aplicació i prem l’enorme botó que diu “Start Brainstorming”. S’obrirà un espai de treball i el primer globus, a partir del qual podràs començar el teu esquema de continguts.

Si proves bubbl.us et convidem a que ens deixessis algun comentari i ens expliquis que t’ha semblat o comparteixis amb tots nosaltres alguna aplicació interessant d’aquesta eina.

4 comentaris

  1. Hola enraonadors!!!
    Tinc una amiga que diu que les casualitats no existeixen…doncs deu ser veritat!!
    Estic fent un màster a Barcelona i el divendres per la tarda varem estar estudiant els mapes mentals (o mapes heurístics) i la seva aplicació al mon empresarial (ho fan servir a la Nasa, a l’Agencia espacial Europea…). Em va semblar una eina genial i de fàcil aplicació a qualsevol àmbit, tant personal com professional.
    Gràcies, com sempre, per la vostra feina..genial!!!

    Salut

    Òscat

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.