Breu introducció a AMP (Accelerated Mobile Pages), la proposta de Google per a fer més ràpida i rendible la Web mòbil.

Crec que en això hi estarem d’acord: és un turment llegir alguns articles i notícies amb el mòbil. Temps de càrrega interminables, botons impossibles de clicar, textos diminuts, anuncis invasius… Aquest fet tan habitual només genera usuaris frustrats, editors que perden visites i anunciants maleïts. Per contra, els usuaris més espavilats han trobat maneres d’accedir… Continueu llegint Breu introducció a AMP (Accelerated Mobile Pages), la proposta de Google per a fer més ràpida i rendible la Web mòbil.

Resum del Curs bàsic de posicionament web.

Molts ja sabeu què ahir vam impartir a Reus el Curs bàsic de posicionament web. Si voleu fer-vos una idea (o un repàs) dels temes que es van tocar, aquí deixem un breu resum. 14 passes per aconseguir un bon posicionament. La qualitat del codi font. Com influeixen les tecnologies de programació en la visibilitat… Continueu llegint Resum del Curs bàsic de posicionament web.

Vols esprémer el potencial del teu web? El curs de posicionament web és per a tu.

A Enraona hem preparat un curs sobre posicionament web. El posicionament web preocupa a la gent d’empresa. Tothom entén que un web ha d’estar ben posicionat en cercadors, tot i això aquest és un tema complex, difícil de comprendre i que costa molt concretar en accions clares i efectives. Per això creiem que és del… Continueu llegint Vols esprémer el potencial del teu web? El curs de posicionament web és per a tu.

L’àvia descobreix el posicionament en cercadors

La meva mare és una persona molt activa, estudia a la universitat i des de fa uns anys és usuària habitual d’Internet. Dilluns després de classe, va fer un tomb per les llibreries de Tarragona buscant un llibre per a l’assignatura d’història contemporània, però no va tenir sort, estava esgotat i s’havia d’esperar deu dies… Continueu llegint L’àvia descobreix el posicionament en cercadors