Navega per la Web com un cercador

Ja ens podem imaginar que els cercadors (com Google) no tomben per Internet com ho faria un humà. Així doncs, com ho fan? Només llegeixen el text de les pàgines. Per descomptat, els elements gràfics no els interpreten.  Per comptes, llegeixen les descripcions de text que els programadors poden afegir al codi font. Segueix els… Continue reading Navega per la Web com un cercador

Blogs professionals. Masses avantatges per no provar-ho.

A Internet els continguts de qualitat tenen molt de valor, és per això que els blogs corporatius són una forma molt interessant i efectiva de connectar amb altres professionals del mateix sector i amb persones interessades en coneixements vinculats amb el nostre món professional. Els blogs professionals es nodreixen de l’experiència i del dia a… Continue reading Blogs professionals. Masses avantatges per no provar-ho.

On viu el meu lloc web?

Vols saber en quina zona geogràfica es troba físicament el teu lloc web? Vés a la página http://ipligence.com/geolocation i introdueix el nom d’un domini. Al mapa apareixerà el punt geogràfic del servidor. Val a dir que no té per què estar exactament on diu, però sí que correspon al país o zona geogràfica. Un lloc… Continue reading On viu el meu lloc web?

Què diuen de tu a Internet?

Què es diu de tu o de la teva empresa a Internet? T’agradaria que algú t’avisés cada cop que s’hi publica alguna informació? Pagaries per aquest servei? Si has contestat afirmativament tenim una bona notícia: aquest servei ja existeix, és gratuït i es diu Google Alerts. Utilitzar Google Alerts és molt senzill, a la plana… Continue reading Què diuen de tu a Internet?